terug naar nieuwsoverzicht

home

achtergrond

Doe mee!

faq

Breng deze zomer een bezoek aan Technopolis en kom meer te weten over Bugs 2 the Rescue, of volg er zelfs een van onze workshops! Samen met veertien andere burgerwetenschapsprojecten maken we deel uit van de tentoonstelling ‘Iedereen wetenschapper’.

Naast klassieke informatiepanelen vind je er ook biologisch onderzoeksgereedschap terug en kan je zelfs ‘monsters’ van invasieve exotische waterplanten en insecten of ‘natuurlijke vijanden’ inspecteren.

De expo loopt vanaf 3 juli t.e.m. 15 september en is inbegrepen in je dagticket. Op woensdag 18 augustus en zaterdag 21 augustus geven we tussen 14u en 17u korte workshops in Technopolis, waarbij je onder andere leert hoe onderzoek te voeren naar invasieve exotische waterplanten. Reserveren is niet nodig. Hopelijk tot dan!